GASTENBOEK
 

 

  Wij stellen het ten zeerste op prijs als u een leuk berichtje achterlaat in ons gastenboek.
   
  Gastenboek tekenen: klik hier
   
   
  Joris Wauters

12-03-2009

  Ik was aanwezig op de voorstelling in Laakdal. Het programma heeft mij het evangelie anders laten zien. De oude verhalen kregen een persoonlijke betekenis. Ik had nooit gedacht dat Jezus zo dichtbij kon zijn. Vanaf nu is Hij mijn tochtgenoot. Ik wens jullie proficiat en veel moed met het uitdragen van de Blijde Boodschap.
   
  Stercks Emiel.

10-03-2009

  Beste de Korenaar,
ik kon toch niet laten om een berichtje te sturen en jullie te feliciteren met het prachtige programma "Wie is hij toch". Vooral de liederen hebben mij aangesproken alsook het sterke punt van de zaligsprekingen. We spreken er thuis nog over! Dank aan jullie en aan de inrichters van de federatie Laakdal!!
Miel
   
  Filip D.M.

23-10-2008

  Beste,
ik vond eindelijk de tijd om jullie te laten weten dat de voorstelling me nog niet losliet. We zijn nu een week verder en het speelt nog altijd in mijn hoofd. Jullie hebben mij Jezus laten kennen als Iemand die steeds bij me is en "Ik voel me nooit meer alleen"... zoals in het mooie lied. Tot in Opglabbeek!
Filip D.M.
   
  Moonens Maria

21-10-2008

  Beste mensen van de Korenaar,
ik mocht vorige donderdag te gast zijn bij de voorstelling van "Wie is hij toch" en moet zeggen dat ik het zeer bemoedigend vond. Via de mooie liederen heb ik Jezus in mijn leven gevoeld en beleef ik mijn dagelijks leven intenser met Hem in mijn nabijheid. Ik ga nu sterker door het leven. De mooie C.D. laat ik nog elke dag spelen. Bedankt voor de belevenis!!!
Maria
   
  M.

21-10-2008

  Dank je wel voor de zeer geslaagde, deugddoende avond die u en uw team gebracht hebben in Bilzen. Ik heb er echt van genoten en veel aan gehad.
   
  Depessemier Kris

18-09-2008

  We zijn ondertussen al 7 maanden verder na de voorstelling van "Wie is hij toch" en nog leg ik dikwijls de CD op,ik krijg er niet genoeg van en nog krijg ik soms de tranen in de ogen bij het meezingen ervan. Ik vond het persoonlijk een beetje spijtig dat er in de kerk van Brakel niet meer jeugd aanwezig was. De scholen moesten de jeugd toch een beetje aangemoedigd hebben vond ik. Hopelijk komen jullie volgend jaar nog eens in de buurt dan kom ik zeker af met een beetje "jeugd".
   
  Bart Van Leuven

17-03-2008

  "Een zoektocht naar Jezus van Nazareth". Dat was de titel die ik gedrukt zag staan op een sobere affiche aan de ingang van onze parochiekerk St. Eligius te Gentbrugge. "Wie is hij toch?",was een vraag die mij al lang intrigeerde.
De digitale beeldprojectie in combinatie met ontroerende zang, van wij mensen en Jezus die zijn leven voor ons heeft gegeven, heeft mij diep geraakt. Het was alsof er een licht op mij geworpen werd, waarbij ik een sterke emotie van liefde voor onze Heer Jezus Christus ervoer.
Jullie team heeft op een religieuze en eigentijdse manier een inhoudelijk mooie en waardevolle boodschap gebracht. Ik ben er zeker van dat jullie hiermee heel veel mensen zal bereiken.
   
  Christiane Sonneville

17-03-2008

  Een mooie aanzet om tijdens de Goede Week ons te bezinnen op de vraag ‘Wie is Hij toch’
Om in de Goede Week met onze Heer Zijn weg mee te gaan.
Elk op de aan onszelf eigen manier en samen met Hem mee…alleen en toch samen.
Alleen, omdat God elk van ons liefheeft en omdat wij uiteindelijk ieder ons eigen leven mogen verantwoorden.
Samen, omdat Hij met ons is en wij met Hem, omdat wij met elkaar zijn, met de parochie verbonden in eenheid met heel de Kerk.

Graag bid ik voor alle mensen, voor ons christenen in het bijzonder, in navolging van onze Heer Jezus Christus voor eenheid in Hem, opdat wij ook een zullen zijn met de Vader (bron en doel van ons bestaan en wiens werk Jezus Christus tot spijs diende!). Moge de Heilige Geest elkeen en de gehele Kerk vervullen. Amen.

Dankbaar voor deze uitnodiging


Christiane
   
  Mieke VD

17-03-2008

  Ik wil jullie feliciteren met de heel mooie voorstelling 'Wie is Hij toch?'. Ik heb gisterenavond heel erg genoten van de voorstelling die bij momenten zeer treffend was. Jullie hebben op een heel mooie wijze de link gelegd tussen het Oude Israël en de wereld/maatschappij waarin we nu leven.
Bedankt!
   
  Eric van Steenberge

01-03-2008

  Beste mensen van 'De Korenaar', van harte proficiat met jullie voorstelling "Wie is Hij toch?" in onze dekenale kerk Sint-Pieter-in-de-banden te Nederbrakel. De ontdekkingstocht doorheen het leven en de boodschap van Jezus van Nazareth naar ieder mens, geïnterpreteerd en geactualiseerd naar onze tijd toe, is echt gelukt. Het was een mooie tocht en het heeft ons allen geraakt. We zijn zekere geconfronteerd met ons persoonlijk leven waar waarden zoals vergevingsgezindheid, respect, barmhartigheid en hartelijkheid aan de orde gekomen zijn.
In naam van de diverse parochiegemeenschappen van ons dekenaat, van harte dank voor deze mooie avond.
   
  Paul Devos

29-02-2008

  Beste medewerkers van De Korenaar.
Zopas kwamen mijn vrouw en ikzelf thuis van uw productie "WIE IS HIJ TOCH?"Wij willen jullie van harte proficiat wensen met de fijne wijze waarop jullie de aanzet tot bezinning rond de figuur van Jezus naar voor brachten. Het zal zeker niet alleen voor onzelf maar voor de vele aanwezigen in de kerk van Nederbrakel een aanzet zijn tot actualisering van de figuur van jezus en Zijn aanwezigheid onder ons .Nogmaals proficiat en veel moed en vreugde in uw waardevolle inzet.
   
  Jacqueline Froyen

26-02-2008

  Beste mensen van de Korenaar ,
Mijn man en ik zijn gisterenavond gaan kijken naar 'Wie is Hij toch?'We hebben beiden genoten van de manier waarop jullie op een eigentijdse wijze de kern van Jezus Christus' leven en zijn Blijde Boodschap in beeld hebben gebracht , met mooie muziek erbij(ook proficiat aan de zanger).De figuur van Jezus van Nazareth blijft boeien en inspireren...
Maar wat me persoonlijk verheugde , was dat jullie de ontvangen gaven en talenten met zulk een inzet en overgave ten dienste stellen van het goede - God zij dank!
Nogmaals proficiat aan jullie allen en moge jullie nog veel mensen bereiken
   
  Peter Preuveneers

25-02-2008

   
Dag. Ik ben vanavond (25/02/08) gaan kijken naar 'Wie is hij toch?'. Het was goed, heel goed. Mooie beelden, die de teksten ondersteunden. Ook een straffe zanger. Het geheel was af. Proficiat. De boodschap van Jezus van Nazareth hebben wij nodig. Dankzij jullie komt die boodschap klaar en duidelijk over.
Let love rule! And keep up this very good work! Alle goeds.
 
   
  Stefaan Browaeys

02-11-2007

   
Aan het Korenaar-team,
Ons gezin maakte met de première van "Wie is Hij toch?" een mooie avond mee.
Het deed ons echt deugd dat onze beide zonen, 10 en 11 jaar oud, kennelijk ook zeer geboeid waren door de voorstelling. Het is nl. in deze tijd van de computergames en multimedia, géén eenvoudige opdracht om de jeugd nog te bereiken met een inhoudelijke boodschap.
Als wij, naast de sterke inhoud van de voorstelling, één ding zullen onthouden, is dat het zeker mogelijk moet zijn om jonge mensen te bereiken, maar dan wel gebracht op een manier die zij kunnen vatten en beleven.
Proficiat!

 
   
  Kris Campina

30-09-2007

   
Beste medewerkers van de Korenaar,
ik mocht bij de try-out van jullie nieuwste productie zijn in Dilbeek. Proficiat voor de puike prestatie. Jullie manier van evangeliseren is er een die in deze tijd moet aanslaan. Ik wens jullie veel aanvragen in alle Vlaamse bisdommen en hopelijk bereiken jullie ook eens de officiële gezagsdragers in onze Kerk; een compliment van hunnentwege zou een grote erkenning zijn en een aanmoedigeing voor jullie edele werk! Jullie dragen toch dezelfde boodschap uit, niet?
Tot op de première in Oudenaarde, ik mis ze niet!
Kris Campina
 
   
  Logistiek Bediende

29-09-2007

   
Beste,

Als Eigentijdse Jeugd ganger en gelovige jonge persoon, wil ik graag een PROFICIAT uitspreken. Tussen alle films die we te zien krijgen, tussen alle media die voorhanden zijn, is jullie inval, technische performance als kwaliteit en inhoud gewoon de nagel op de kop. Ik genoot gedurende de hele voorstelling van deze Boodschap. Doe verder in dezelfde Geest, onze roeping, in het huwelijk of niet... Jullie betekenen iets voor mij!
 
   
  Kenny Brack

27-09-2007

   
Hallo,
ik ben deze avond, 27/09 in het DB experience centrum aanwezig geweest op de Avant-première van "Wie is Hij toch". Wel: een dikke proficiat! Heel hedendaags, heel bijbels, aansprekend tot en met. Ik hoop dat ik een voorstelling kan reserveren voor de federatie Heuvelland, waar ik pastoor ben!

nog eens: proficiat!
Kenny Brack
 

   
  Duyck Tyteca - Jacky Brigiet

27-06-2007

   
Beste Eddy en mensen van de Korenaar
Dat deze optredens zo professioneel gebeuren is één, maar dat jullie de Evangelische boodschap verder laten uitstralen en waarmaken en mensen doen geloven dat God bestaat in deze moeilijke "tijden" dat is het ALLERVOORNAAMSTE. Want in deze wereld is dat wat jullie doen en waarmaken érg nodig. Wij kunnen jullie alleen maar dankbaar zijn voor dit prachtig initiatief dat we zéker van naderbij zullen volgen. Het heeft ons moed dat zo'n mensen als jullie bestaan. En het is goed voor IEDEREEN op deze wereld.
Dank Eddy, en de ganse groep Korenaar;

Jacky en Brigiet
 

   
  Jurgen Gaeremyn

09-06-2007

   
Hey,
proficiat met jullie mooie website! Het is een waardig verlengstuk op een diepgeworteld initiatief.
Toch graag nog even een opmerking: wie de site bekijkt op een resolutie van 800x600, heeft veel problemen om de pagina's te bekijken.
Als ik de statistieken van mijn eigen site (www.preken.be) bekijk, is dit desalniettemin toch zo'n 10% van het bezoekerspubliek.
Groetjes,
Jurgen
 
   
  Eddy Govert

09-06-2007

   
Beste vrienden,
ik bewonder jullie werk ten zeerste. Met héél veel sympathie en inzet werk ik telkens mee aan jullie projecten, omdat ze tevens op een zeer professionele en bezielde manier naar het publiek worden gebracht. Nog véél succes in alles wat je doet.
Van harte,
Eddy Govert
 
   
  Johan Van Calbergh

08-06-2007

   
Beste Eddy en medewerkers,
Niet met ver-wondering, maar met BEWONDERING en veel aandacht heb ik uw aller engagement vernomen.
Ik wens u veel moed en sterkte bij dit fris evangelisatiewerk.
"Ik ben God dankbaar als ik aan jullie denk!" (Paulus aan zijn parochianen te Efese)
Johan Van Calbergh omi